Avtal

BroNet - fiberföreningen i Brodalen med omnejd!

OBS denna sida är inte helt aktuell eftersom den gällde vid starten, nya intresserade kontakta någon i styrelsen

Avtal

 

  • Abonnemangsavtal

Gruppavtal (OBS! Endast för privatpersoner)

Avtal har tecknats med Telia som är vår tjänsteleverantör för tjänsterna i gruppavtalet, dvs ordnar innehållet i fibern med bredband, telefoni och TV-kanaler.

Det finns 2 gruppavtal att välja på:

A - månadskostnad 319 kr + f.n. 50 kr (BroNet:s driftskostnad).

- Bredband 100/100 Mbit (Trådlös router ingår)

- Bredbandstelefoni

- TV-paket Telia Lagom med ca 20 kanaler

- 3 norska TV-kanaler

B - månadskostnad 299 kr + f.n. 50 kr (BroNet:s driftskostnad)

- Samma som A men utan de 3 Norska TV-kanalerna

Gruppavtalet tecknas med BroNet och bindningstiden är 36 månader (föreningens driftkostnad på f.n. 50 kr/månad kan komma att justeras under bindningstiden). Nuvarande gruppavtal gäller t.o.m. 2018-08-14.

Om man önskar tillägg till gruppavtalet så tecknas detta direkt med Telia. Det finns tillägg avseende högre Bredbandshastighet och fler möjliga TV-kanaler, men alla tillägg kostar extra.

Öppen fiber

De medlemmar som inte önskar gruppavtal kan teckna individuella avtal med en mängd olika tjänsteleverantörer, dvs det finns väldigt många möjligheter för den som har speciella önskemål om innehållet i sin fiberuppkoppling.

Dessa tjänster köps via http://bohuslan.zmarket.se OBS se upp med startkostnad - om du vill ha en tjänst under 2 månader på sommaren så köper du det och säger ofta upp det med 30 dagars uppsägningstid - OBS att de tar betalt för hela kalendermånaden ut dvs till sista dagen i månaden.

Till de priser som presenteras på Z-market tillkommer BroNet:s driftkostnad på f.n. 600 kr/år.

En engångskostnad för Mediakonvertern tillkommer på 1000 kr.

Trådlös router och TV-box ingår ej.

OBS! Priserna på Z-market gäller för privatpersoner, företag måste kontakta respektive tjänsteleverantör för mer info. OBS!

Vilande fiberanslutning

De som inte önskar starta upp sin fiberanslutning nu betalar f.n. 200 kr/kalenderår till föreningen. Att starta upp den i efterhand kostar f.n. 1000 kr inkl. moms. plus ev 1000 kr om du väljer öppen fiber enl ovan, väljer du Telia avtal så gäller speciella regler om starttid, avgifter mm. _______________________________________________________________________________

Adressändringar gör du genom att logga in på ditt konto på http://online.fiberekonomi.se/ och där gör du ändringar direkt under adresser - glöm inte att spara dina ändringar.

Medlemsavgift för närvarande - 100 kr/år, kommer att faktureras tillsammans med tjänster i februari.

 

Se även sidan Betalning